#4 De spiraal van niet weten wat je wilt.

Als je niet weet wat je wilt, kan je er onmogelijk om vragen. Dat klinkt als logische kost, maar toch doen we het vaker dan we doorhebben. Denk bijvoorbeeld eens aan je communicatie met je partner, of je kids… Ik werk zelf graag met paarden en man, wat krijg ik het dan vaak terug in mn gezicht geworpen, dat ik wil dat het paard ‘iets’ doet, maar ik weet eigenlijk niet precies wat ik nou wil, of ik twijfel of dat is wat ik wil. Hoe vaak stond ik wel niet voor die sprong, die mijn paard prima kon nemen, maar waar ik over twijfelde. Het zijn de kleine dingen, de kleine sensaties, die ons vertellen wat we willen, maar hoe voel je die? daar gaat deze episode over.
Delen:

Meer inspiratie:

#18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los

#18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los

Episode #18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los. Ik ben er weer ingestonken... Mijn eigen head-game! Ondanks mijn intentie om altijd uit mijn inner vuur te werken, heb ik er soms nog een handje van om in de 'doe-modus' te schieten.  Als ik in die...

Episode #17 Waarom delen altijd resulteert in groei.

Episode #17 Waarom delen altijd resulteert in groei.

In deze 8 minuten video neem ik je mee in mijn ervaring over het onderwerp ‘delen’;
– waarom delen lijdt tot groei
– wat delen met jou als mens doet en de mensen om jou heen
– hoe delen je in een hoge energie kan brengen
Ennnn….
– een stiekeme sneak peak in de december VONK academy lanceer feestmaand
– wat voor toffe weggevers je kan verwachten in december!

Voor nu veel liefs en tot ziens op Insta bij de VONKacademy ! (https://www.instagram.com/vonkacademy/)

Episode #16 Vol aan, vol uit.

Episode #16 Vol aan, vol uit.

Episode #16 Vol aan, vol uit. Weer terug in de duinen en ik heb de ruimte om terug naar binnen te gaan en van daaruit te delen. Vandaag over hoe we onszelf tegenhouden om niet alleen productief, maar ook liefhebbend te zijn....    En welke methode je helpt om...