#9 Hoe kies je op dagelijkse basis voor echte zelfliefde?

Bijna stapte ik weer (serieus voor de triljoenste keer) in de valkuil van ‘doorwerken’.

In deze korte episode(6.41m!) deel ik met je hoe ik mezelf op dagelijkse basis herinner aan die kleine zelfliefde keuzes, die tezamen zorgen voor echte voldoening. Die zorgen dat ik in een hoge energie kom en blijf. Die zorgen dat ik niet leegloop, maar juist oplaad!

En het is zó simpel, dat kan je jezelf eigenlijk niet ontzeggen 😉 Doe je mee in dit zelfliefde experiment?

Delen:

Meer inspiratie:

#18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los

#18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los

Episode #18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los. Ik ben er weer ingestonken... Mijn eigen head-game! Ondanks mijn intentie om altijd uit mijn inner vuur te werken, heb ik er soms nog een handje van om in de 'doe-modus' te schieten.  Als ik in die...

Episode #17 Waarom delen altijd resulteert in groei.

Episode #17 Waarom delen altijd resulteert in groei.

In deze 8 minuten video neem ik je mee in mijn ervaring over het onderwerp ‘delen’;
– waarom delen lijdt tot groei
– wat delen met jou als mens doet en de mensen om jou heen
– hoe delen je in een hoge energie kan brengen
Ennnn….
– een stiekeme sneak peak in de december VONK academy lanceer feestmaand
– wat voor toffe weggevers je kan verwachten in december!

Voor nu veel liefs en tot ziens op Insta bij de VONKacademy ! (https://www.instagram.com/vonkacademy/)

Episode #16 Vol aan, vol uit.

Episode #16 Vol aan, vol uit.

Episode #16 Vol aan, vol uit. Weer terug in de duinen en ik heb de ruimte om terug naar binnen te gaan en van daaruit te delen. Vandaag over hoe we onszelf tegenhouden om niet alleen productief, maar ook liefhebbend te zijn....    En welke methode je helpt om...