#15 Waarom zou je kiezen voor een online cursus?  

Wat bedoeld was als een korte Insta video, werd een iets langere video over de voor- en nadelen van online cursussen. Net iets té leuk om niet ook te delen als podcast 😉 Bekijk je liever de video, check ‘m dan onderaan de pagina!

  

In deze podcast vind je het volgende: 

– mijn intentie voor deze video, namelijk iets delen over hoe ik zelf baat heb gehad van online cursussen, dus de voordelen als cursist. Maar ook de mogelijkheden die online cursussen je bieden voor de toekomst, dus de voordelen aanbieder

– Mijn persoonlijke ervaring met online cursussen, hoe ze voor mij werken en wat het voordeel is ten opzichte van bijvoorbeeld boeken bestellen.

– Welke verschillende cursussen zijn er

– Waarom er niet zoiets bestaat als teveel coaches en waarom de juiste energie match zo belangrijk is

– wat zijn de voordelen voor ondernemers die online cursussen inzetten

– wat we verliezen in deze maatschappij

– hoe Eelco de Boer een nieuwe term tot leven bracht; ‘digitaal vastgoed’.

– hoe je financiele vrijheid kan genereren uit jouw digitale vastgoed

– wat je kan doen als jouw gekochte online cursus tegen valt? En hoe je door eigen regie te nemen altijd optimale winst uit jouw investering haalt

– zelfs vanaf je vakantie

– waarom ik geld verdienen super tof vind én hoe geld uiteindelijk een ondersteunende factor is voor meer groei, niet alleen voor jezelf maar ook de mensen om jou heen. 

– oeps, per ongeluk al begonnen over de Vonk Academy, die wordt pas eind oktober gelanceerd.- Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen, deel ze vooral!

 

Deze episode is ook op video te bekijken!

Delen:

Meer inspiratie:

#18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los

#18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los

Episode #18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los. Ik ben er weer ingestonken... Mijn eigen head-game! Ondanks mijn intentie om altijd uit mijn inner vuur te werken, heb ik er soms nog een handje van om in de 'doe-modus' te schieten.  Als ik in die...

Episode #17 Waarom delen altijd resulteert in groei.

Episode #17 Waarom delen altijd resulteert in groei.

In deze 8 minuten video neem ik je mee in mijn ervaring over het onderwerp ‘delen’;
– waarom delen lijdt tot groei
– wat delen met jou als mens doet en de mensen om jou heen
– hoe delen je in een hoge energie kan brengen
Ennnn….
– een stiekeme sneak peak in de december VONK academy lanceer feestmaand
– wat voor toffe weggevers je kan verwachten in december!

Voor nu veel liefs en tot ziens op Insta bij de VONKacademy ! (https://www.instagram.com/vonkacademy/)

Episode #16 Vol aan, vol uit.

Episode #16 Vol aan, vol uit.

Episode #16 Vol aan, vol uit. Weer terug in de duinen en ik heb de ruimte om terug naar binnen te gaan en van daaruit te delen. Vandaag over hoe we onszelf tegenhouden om niet alleen productief, maar ook liefhebbend te zijn....    En welke methode je helpt om...