#17 Waarom delen altijd resulteert in groei  

 Tijdens weer een heerlijke wandeling (dit keer niet in de Kennemerduinen, maar in Caprera, dus met de hondjes) deel ik met je waarom leven vanuit overvloed zo f*cking gaaf is, en waarom delen wat je hebt, ALTIJD resulteert in groei….

Dit keer door een ICT-technische uitdaging even geen podcast, maar alleen en video, ook leuk toch 😉❤️🔥

En voor iedereen die houdt van inhoudelijk super waardevolle gratis content/sessies/online trainingen enzovoorts, check dan vooral het einde van de video waar ik stiekem alvast iets verklap over de december feestmaand waarin we de VONK academy (www.vonkacademy.com) feestelijk lanceren en tientallen super waardevolle cadeaus van verschillende coaches zullen gaan weggeven. Stay tune voor meer!
(makkelijkst door de VONK academy te volgen op Instagram:
https://www.instagram.com/vonkacademy/ )

 

Delen:

Meer inspiratie:

#18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los

#18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los

Episode #18 Weet waar je heen wilt, maar laat de route los. Ik ben er weer ingestonken... Mijn eigen head-game! Ondanks mijn intentie om altijd uit mijn inner vuur te werken, heb ik er soms nog een handje van om in de 'doe-modus' te schieten.  Als ik in die...

Episode #16 Vol aan, vol uit.

Episode #16 Vol aan, vol uit.

Episode #16 Vol aan, vol uit. Weer terug in de duinen en ik heb de ruimte om terug naar binnen te gaan en van daaruit te delen. Vandaag over hoe we onszelf tegenhouden om niet alleen productief, maar ook liefhebbend te zijn....    En welke methode je helpt om...

Episode #15 Waarom zou je kiezen voor een online cursus?

Episode #15 Waarom zou je kiezen voor een online cursus?

#15 Waarom zou je kiezen voor een online cursus?  Wat bedoeld was als een korte Insta video, werd een iets langere video over de voor- en nadelen van online cursussen. Net iets té leuk om niet ook te delen als podcast 😉 Bekijk je liever de video, check 'm dan...