Ben jij klaar voor echte connectie met jezelf?


Lees dan hier meer over deze life changing weekend workshop en voel of het iets voor jou is.

Heb je vragen, schroom dan niet en stel ze meteen hier.
Geen zin om te lezen? Check dan voor een impressie van het weekend de video onderaan deze pagina!

f

Ik heb een soort awakening ervaren! Veel van mijn gedragingen snap ik ineens. De rust die ik kan maken voor mezelf, het feit dat mijn lichaam mij alles kan vertellen en ik for once eens niet naar mijn hoofd hoef te luisteren, niet alles eindeloos uit hoef te denken. Heerlijk!

Karlijn

In één weekend daadwerkelijk van m’n hoofd in mijn lijf is niet te beschrijven prachtig.
Het was een fijne combi tussen wat luchtiger met je onderwerp bezig zijn en intens, alleen en met de groep. Eten was formidabel en de lokatie heel prettig!!

Irja

Feel it, name it, ask for it, receive it.

Zo mega simpel kan het zijn!

Dit is het inzicht dat wij; Chiara van den Berg (kundalini yoga coach) en Rosanne Verburg (Manifestatie expert) ons uren samen over hebben zitten verbazen. Hoe we beiden 3 jaar geleden nog aan het struggelen waren, niet beseffend wat voor giga people-pleasers we waren onder die gedaante van stoere chicks die het allemaal wel voor elkaar hadden

Bijna 3 jaar duurde het voor ons om dit te leren. Nou, eerst om uberhaupt dit inzicht te krijgen, en vervolgens héél veel te oefenen.

Maar nu, 3 intensieve jaren later; 

✔️ kunnen we voelen als nooit tevoren

✔️ kunnen we die sensaties herkennen, benoemen en gebruiken om keuzes zonder twijfel te kunnen maken (joehoe, tijdswinst!)

✔️ krijgen we het vragen om hulp (groot en klein) steeds meer onder de knie

✔️ en krijgen we meer dan we ooit hadden durven dromen. serieus, van betere gesprekken met onze partners tot dingen die uit handen worden genomen. Maar ook van giften uit het niets, tot huizen verkopen met bizarre winst. ‘Ask and you will recieve’, bizar maar waar (wil je dit nu al verder uitdiepen, google maar eens op de ‘law of attraction’)


Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan dan die 3 lange jaren. En om precies die reden organiseren wij deze super toffe weekend workshop.

In deze twee dagen krijg jij alle tools die wij afgelopen jaren hebben geleerd en verzameld. We mixen de oeroude Kundalini yoga principes met ‘straight to the core’ life coaching. Wij gaan ervoor en we hopen dat jij er dan ook vol voor durft te gaan. Want je leert dit principe (feel it, name it, ask for it, receive it) pas, als je het ook echt DOET…

En dat is nou precies wat er zo fijn is aan deze tweedaagse training: je bent met een groep gelijkgestemde vrouwen die dit allemaal willen oefenen. Wij geloven namelijk in de kracht van vrouwen onderling. Zo kattig als we soms kunnen zijn (wie ik?) naar elkaar, zo fijn is het als we ons openstellen, onze belemmerende gedachtes samen delen en er achterkomen wat voor een feest van herkenning dit vaak is!

Er zitten ook risico’s aan;
Ik weet zeker dat je na dit Beyond the Bullshit weekend, compleet getransformeerd terug komt, dat je bijna niet meer anders KAN doen dan volledig zelfverzekerd praten vanuit je gevoel. Dat er een deur in je wordt geopend, die niet meer dicht kan gaan. Het voelt als een bevrijding, en opluchting, meeeeer aandacht en liefde voor …jezelf van…..jezelf.

Want uiteindelijk. ja, komt de beste love and care uit jezelf. Je kan wel blijven hengelen en hopen op meer tijd en aandacht, maar uiteindelijk weet jij precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, wat je fijn vindt, wat je lekker vindt, waar je behoefte aan hebt. You are your own best friend.

Dus;
Dé tools die jouw leven compleet kunnen gaan veranderen, krijg je in 1 weekend, van twee ervaren trainers met een kleine groep toffe vrouwen net als jij. Recovering people-pleasers met honger naar meer. Meer tijd, aandacht en liefde voor jezelf. Want je mag er zijn!

Oja heb ik ook nog gezegd dat we in een SUPER mooie omgeving zitten, in de duinen, natuur, in een huiselijk omgeving met veeel thee en chocola en veel rust en ruimte voor wie JIj bent.

so sign up!
check de data en details in de AGENDA
I know you want this. trust me. Je kan ons mailen voor vragen en/of je aanmelding op; info@rosanneverburg.nl 

P.s. Omdat we weten hoe lastig het kan zijn om nieuwe patronen door te zetten in het dagelijks leven ben je na aanmelding voor een Beyond the Bullshit event meer dan welkom in onze besloten Facebookgroep. In deze groep houden we elkaar scherp, is ruimte voor vragen en komen Chiara en ik (Rosanne) met regelmaat live om te checken of er vragen zijn of voor leuke inspiratie. We hopen je daar te zien!

Een totale, verdiepende ervaring waarin je een reset krijgt van je denkpatronen en weer vanuit liefde naar jezelf gaan kijken. Doe ik dit vanuit liefde of vanuit mentale bullshit?

Chiara

Een workshop die me heeft laten merken waar de fundatie van balans te vinden is. Ik  weet nu beter welke signalen mijn lichaam me geeft, en doorvoel deze zonder er meteen een oordeel (ofwel fictie) aan te hangen, heerlijk!

Petra

De specifics;
Datum 
Tijd 
Locatie
Extra!

Investering

Early bird
Early bird prijs

inhoud
zie AGENDA.
van 10.00-17.00
Santpoort-Zuid
6 weken lang wekelijks 1 uur groepscoaching om jouw nieuwe skills daadwerkelijk toe te gaan passen
390,- euro inclusief btw

Check de AGENDA om te zien tot wanneer je de early bird geldig is
320,- Euro inclusief BTW!

Delen:

De VONK academy is geopend!

Met trots kan ik je vertellen dat de VONK academy geopend is! Dit is dé plek voor ondernemende vrouwen. Ben je op zoek bent naar:

- Inspiratie over zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling

- Trainingen die je helpen van jouw kennis een mooi concept, traject, (online) training te maken

- Gratis podcasts, video workshops die allen gaan over persoonlijke ontwikkeling (al dan niet als ondernemer)

 

Deze website wordt momenteel niet geupdate, check dus vooral de VONK academy!
Hoe? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg de VONK academy op Instagram.

 

Ik wens je veel inspiratie plezier!

Top! Je inschrijving is gelukt, veel inspiratie plezier!