Pad en missie

Ik ben intelligent,
ik ben genoeg, ik ben mooi,
ik ben inspirerend.
Dit was de boodschap die ik voelde toen ik een start maakte met het opstoken van mijn inner vuur.

Ik zet me in om nog zoveel meer mannen en  vrouwen hun eigen boodschap te laten voelen. Want we hebben allemaal onze unieke gaves, onze eigen cadeaus. Het wordt tijd dat we de onzekerheid achter ons laten en starten met het opstoken van ons inner vuur en uitpakken van die prachtige cadeaus!

Rosanne Verburg

‘Wat kan jij mooi, puur, rustig en duidelijk vanuit jezelf iets overbrengen…’ Dat is de feedback die ik laatst nog kreeg na een korte presentatie. Het trof me, want dat is nou ook net precies wat ik zo belangrijk vind. Door hetgeen te doen wat je diep van binnen voelt, anderen raken en hopelijk inspireren hetzelfde te doen.

“Liefde en aandacht geven aan mijn eigen inner vuur,
en daarmee andere vuurtjes aanwakkeren. I love it!”

Ik ben gepassioneerd en rustig, eerlijk en zacht, direct en liefdevol. Ik ben een generalist met een specifieke missie; zoveel mogelijk mannen en vrouwen te laten ontdekken wat ze werkelijk willen, en van daaruit hun acties ondernemen. Zodat je 100% achter jezelf staat. Echte zelfliefde.

Geen standaard coachingstrucjes, maar in een kwetsbare setting jou begeleiden in jouw reis naar authenticiteit. Bekijken op welke manier jij jezelf tegenhoudt, welke patronen en gedachten niet meer voor jou werken en hoe je deze achter je kan laten. Beyond the bullshit. Dat is wat we doen, zodat ook jij, vanuit een gevoel van volle zekerheid jezelf kan zijn. zodat ook jij anderen weer kan inspireren hetzelfde te doen.

Ik gebruik technieken uit verschillende stromingen (denk aan NLP, haptonomie, Radical Honesty, mindfulness, yoga en meditatie) om jou dichter bij jezelf te brengen. Ik leer je de technieken zelf toe te passen, zodat je deze ook zelf kan gaan gebruiken als de coaching weer stopt. Geen quick fixes dus, maar diepte-investeringen in jezelf.

Jouw manifestatie coach

“Authenticity is a collection of choices that we have to make every day. It’s about the choice to show up and be real. The choice to be honest.

The choice to let our true selves be seen.”

― Brene Brown ―

%

In hoeverre neem jij het heft van je leven in eigen hand?

Vervolg pad en missie

Tot slechts een paar jaar geleden had ik me niet voor kunnen stellen dat ik deze tekst nu zou schrijven; een ‘over mij’ stuk voor mijn eigen bedrijf. Ik wist het namelijk zeker; Ik zou de rest van mijn leven bij een bedrijf werken, lekker makkelijk, alles geregeld. Ik kon me niet voorstellen dat ik alles zelf zou willen regelen en zou moeten organiseren. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van organiseren! Maar kan ik dat wel?

Van jongs af aan heb ik het gevoel gehad dat anderen slimmer waren dan ik. Mijn broers deden gymnasium, ik zakte af van de VWO naar de HAVO. Zij leerden met twee vingers in de neus terwijl ik planningen maakte voor mijn huiswerk… Zelfs toen ik koos om de opleiding tot ergotherapeut te volgen merkte ik dat ik voor theorie tentamens erg veel moeite moest doen, terwijl ik de praktijktoetsen (met patiënten) met negens haalde. Ik accepteerde dat ik dan wel niet zo super slim was, maar in ieder geval praktisch en goed met mensen.

En dat is wat ik deed, 10 jaar lang heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt in een revalidatie centrum. Ik bouwde mijn kunde op, werkte met mensen met neurologisch letsel, werd vast lid van het ALS-team en eindigde zelfs als vakgroepvoorzitter van ons team. Ik was trots dat ik zoveel mensen mocht en kon helpen en begeleiden.

Helaas werd de invloed van de crisis in combinatie met de controledrang van de zorgverzekeraars mij fataal. De werkdruk ging omhoog en met steeds minder tijd voor de patiënten probeerde ik te veel dingen in te weinig tijd te doen. Om mijn frustratie uit te schakelen bedacht ik steeds in mijn hoofd dat dit gewoon was zoals het was, dat ik moest blijven proberen de patiënten het maximale te geven. En daar bereikte ik mijn tax, na maanden op deze manier gewerkt te hebben wist ik niet meer wat mijn intuïtie mij vertelde en zat ik dagelijks huilend op mijn fiets van en naar werk. Ik was op. Burn-out.

Na een lange periode van mijn eigen revalidatie en veel gesprekken met mijn psycholoog, kwam ik erachter dat ik nu in theorie heel goed wist wat er mis gegaan was. Ik had inzichten te over, maar miste nog steeds de connectie met mijn lichaam, een klacht die ik ondertussen al zo vaak van anderen heb gehoord.

Dankzij mijn yoga coach, manifestatie expert en mijn persoonlijke verdieping in verschillende cursussen (Coach opleiding Lightworks, Radical Honesty, NLP, haptonomie) heb ik niet alleen geleerd hoe ik mijn intuïtie weer kon hervinden, maar ook hoe ik deze actief kan inzetten bij het zoeken van antwoorden en het maken van keuzes. Het was een hele zoektocht hoe ik weer terug kon komen bij mijn gevoel, hoe ik oude patronen los kon laten, en hoe ik nieuwe skills kon inzetten op een duurzame manier.

Stukje bij beetje heb ik mijn oude overtuigingen los gelaten en ben ik erachter gekomen dat ik geen baas nodig heb om mooie boodschappen over te brengen. Dat ik geen organisatie nodig heb om mensen naar me toe te trekken. En het allermooiste; dat ik geen controle behoeftige zorgverzekeraar in mijn nek heb hangen die alle rapportages mee wil lezen.
Ik ben intelligent, ik ben genoeg, ik ben mooi, ik ben inspirerend.
En ik zet me in om nog zoveel meer mannen en vrouwen deze boodschap te laten zeggen en hun eigen boodschap de wereld in te zenden. Want we hebben allemaal onze unieke gaves, onze eigen cadeaus, het wordt tijd dat we de onzekerheid achter ons laten en starten met het uitpakken van die prachtige pakketjes.

Als ik het kan, kan jij het ook!

Testimonials

Ik heb een jaar lang een coachingstraject gevolgd bij o.a. Rosanne. Ik ervaar Rosanne als een warm en oprecht persoon. Haar oprechtheid en echtheid laat zij ook zien, wat mij de ruimte geeft om dat ook te durven. Zij stelt de goede vragen om echt tot de kern te komen en geeft mij het gevoel je echt te zien. Dit heeft mij o.a. geholpen bij het vinden van mijn krachten en kwaliteiten en het weten hoe ik deze kan inzetten. 
Kalyani

Life coach

Rosanne ziet de mensen en kan daardoor ondersteunen waar dat nodig is. Als je je gezien voelt, is de stap om je open te stellen en dingen aan te gaan of onder ogen te zien een stuk minder spannend. Ook kan Rosanne op een ontwapenende en kwetsbare manier zeggen waar het op staat. Dat was wat mij betreft haar grootste kracht als coach in deze groep (jaarprogramma).

Ines

www.ontspannenouderschap.nl

Rosanne is in staat om door (lichaamsgerichte) oefeningen, je op reis te sturen dichter naar jezelf. Voor mij was het traject praten, nadenken en zaken op een andere manier bekijken. Maar altijd op een speelse en onderzoekende manier. Het heeft er in geresulteerd dat ik mijn lichaam weer als kompas mag en kan zien, en erop kan vertrouwen dat het me perfect verteld wat ik nodig heb. Dit heeft voor een heel groot deel bijgedragen aan duurzaam herstel van mijn burn-out!
Anne

Rural developer

Rosanne is volhardend tot de kern doorgedrongen door mijn overtuigingen direct en met humor terug te geven en mij, een vaak confronterende, spiegel voor te houden. Haar eerlijkheid en openheid zijn zo ontwapenend dat ik me niet veroordeeld voelde en ik ook zelf mijn denken en doen meer open kon en kan! benaderen. Hierdoor ontstaat ruimte om te reflecteren en bovenal om hardnekkige patronen en terugval te onderzoeken.

Bespreken waar je vastloopt is en veranderen is vaak kwetsbaar en confronterend, vraagt veel geduld (met jezelf) en doorzettingsvermogen daarbij is iemand als Rosanne die je steeds weer inspireert en vertrouwen geeft onmisbaar!

Lisette

Orthopedagoog

Rosanne houdt je op een enthousiaste en eerlijke wijze een spiegel voor. Een spiegel waarin je je ware zelf weer kan zien. Soms door niets te zeggen en alleen maar te luisteren. Of juist door rake vragen te stellen. Elke keer als we samen zijn krijg ik meer energie en zie ik mogelijkheden die ik in mijn eentje niet kan zien.
Of je nu lekker in je vel zit of door de drukte van alle dag door de bomen jezelf niet meer ziet. Een sessie met Roos is voor altijd een aanrader.
Irja

www.ikvorm.nl

Rosanne ken ik als een sterk invoelend persoon die vanuit haar functie als ergotherapeut veel en waardevolle ervaring heeft met het coachen van patiënten. Deze ervaring weet zij op krachtige wijze in te zetten als Life Coach. Geen zweverige maar juist een professionele benadering met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. In gesprek weet Rosanne door te vragen tot de kern om zo samen tot inzichten en concrete acties te komen die effectief leiden tot verdere persoonlijke ontwikkeling.

Ik kan iedereen die voor persoonlijke ontwikkeling, op welk vlak dan ook, opzoek is naar een personal coach van harte aanbevelen!

Misha

Onderwijskundige

De VONK academy is geopend!

Met trots kan ik je vertellen dat de VONK academy geopend is! Dit is dé plek voor ondernemende vrouwen. Ben je op zoek bent naar:

- Inspiratie over zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling

- Trainingen die je helpen van jouw kennis een mooi concept, traject, (online) training te maken

- Gratis podcasts, video workshops die allen gaan over persoonlijke ontwikkeling (al dan niet als ondernemer)

 

Deze website wordt momenteel niet geupdate, check dus vooral de VONK academy!
Hoe? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg de VONK academy op Instagram.

 

Ik wens je veel inspiratie plezier!

Top! Je inschrijving is gelukt, veel inspiratie plezier!