Online trainingen

Doe je graag jouw oefeningen in je eigen tempo, dan is een online training allicht een fijne manier voor jou om aan de slag te gaan.

‘Vonk’ staat voor inspiratie, het zijn de vonkies van mijn vuur die ik met je deel, opdat ook jouw vuur mag oplaaien en anderen mag inspireren.

Mijn intentie voor jou is om op een super praktische manier te laten ervaren hoe je zelf meer invloed kan hebben in je leven. En daarmee veel meer luchtigheid en plezier kan ervaren in dezelfde situaties. 

Dus wil jij ook;

  • Minder last hebben van dingen die je niet wil (boosheid, pijn, jaloezie, enz)
  • Of wel wil, maar niet krijgt (een vervolg op die date, een goed lopend bedrijf, meer fun in je werk, enz)
  • Meer tijd besteden aan dingen die je goed doen en je oude gedrag ook echt kunnen laten
  • Hier minimale effort in steken en wel maximale output krijgen

En ben je klaar om;

  • Helder krijgen waarom bepaalde situaties niet veranderen
  • Meer inzicht krijgen in hoe je reageert op situaties en waarom
  • De tools krijgen die je helpen die situaties vanaf nu om te draaien in jouw best voordeel.

Check dan het onderstaande aanbod en ervaar hoe je een leven kan creëren dat luchtig, gemakkelijk en heerlijk aanvoelt, zodat jij weer kunt gaan genieten. Genieten van wat de wereld jou te bieden heeft en van de persoon die jij werkelijk bent.

De trainingen

Vonk vrij!

 

Een kijkje in de keuken van de Vonk trainingen. Een gratis 3-daagse emailcursus die je laat ervaren hoe je in enkele minuten dichter bij jezelf kan komen… 

LEES MEER

Vonk light!

 

Wil jij ook meer invloed en vreugde in je leven? En daarmee veel meer luchtigheid en plezier ervaren in dezelfde situaties? Win-win toch! 

CHECK HET HIER!

Vonk naar vuur

 
Ben jij klaar voor jouw grote schoonmaak? Wil je oude patronen definitief achter je laten? Lichter door het leven? Genieten van wat het loslaten van je ‘attachment’ je geven kan? Dan zit je hier goed…

COMING SOON

Gratis 'Vonk Vrij' training

Wil jij een start maken in het meer gebruiken van jouw gevoel? Niet alleen thuis, maar juist ook in jouw professionele leven. Nooit meer piekeren omdat je duidelijk voelt dat wat je doet goed is.

Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat alle antwoorden al in ons zitten en dat het enige wat ons in de weg staat dit te gebruiken, te wijden is aan de snelheid waarmee we aan ons gevoel voorbij gaan. 

Ben jij klaar om tijd voor jezelf te maken? Schrijf je dan in en ontvang 3 dagen 1 email per dag met een simpele korte oefening die je hierbij helpt. Gratis, leuk toch?!

Top! Je inschrijving is gelukt, vandaag nog ontvang je je eerste email, ik wens je veel plezier!