Selecteer een pagina

Onvoorwaardelijke jij

Voor wie klaar is om de oude verhalen te herkennen, om zo ruimte te maken voor het nieuwe…

Ken je dat gevoel van onzekerheid? Dat gevoel dat, wat je ook beslist, het niet voelt als het juiste? Het gevoel dat je alles alleen moet doen. Ook al heb je vrienden genoeg… Het gevoel van moeten, of in ieder geval, dat is het verhaal wat je jezelf vertelt…

Je moet genoeg werken, je moet er goed uitzien, je moet gezond eten, je moet sporten. Ondertussen weet je niet meer of je dit nu moet van jezelf, of moet vanuit een andere overtuiging…

Maar hoe zou het nou zijn als je het eens niet meer alleen hoeft te doen. Als je een groep zou hebben die je zou steunen in ALLES wat het is dat je werkelijk wilt. Beter nog: als je zou kunnen leren te voelen WAT het is dat je werkelijk wilt. 

Hoe zou het voor je voelen, als je weer leert contact te maken met wat je werkelijk wilt. Net als vroeger toen je nog een kind was. Dat je vraagt om wat je werkelijk wilt. Dat je voelt wie je werkelijk bent… Want van daaruit, bestaan geen foute keuzes…

Klinkt dat als iets voor jou? Dan nodigen we je van harte uit om te gaan ervaren welke grootse impact vanuit jouw waarheid leven voor jou heeft…

Kirsten & Rosanne

Doe je mee met de gratis Zoom sessie?

Met regelmaat delen Kirsten en ik onze passie voor deze methode via een gratis Zoom sessie. Met maximaal 12 gelijkgestemden ga je op een veilige en zachte manier ervaren wat jouw lichaam jou wil vertellen

Door de methode van Kirsten en Rosanne besef ik hoe vaak we uit het moment gaan door veel te veel woorden te gebruiken en hoe we daarmee ons eigen boodschap of gevoel ontkrachten. Kirsten en Rosanne stralen zoveel rust uit, zoveel verbinding met zichzelf en de ander. Dat is precies wat ik zelf ook wil ervaren en waar ik naar toe wil en ik kan niet wachten om hiermee verder te gaan!

Nynke, 43

Het was voor mij een zeer bijzondere ervaring en vooral om mijn kwetsbaarheid te durven tonen in een groep. Het is erg mooi om te zien dat kwetsbaarheid een zeer mooie kracht is terwijl het vaak gezien wordt als zwakte omdat het ego vindt dat wij `sterk` moeten zijn…
Terwijl het ECHTE ZIJN is zoveel meer betekent dan het EGO…

Mirjam, 53

“Authenticity is a collection of choices that we have to make every day. It’s about the choice to show up and be real. The choice to be honest.

The choice to let our true selves be seen.”

― Brene Brown ―

%

In hoeverre durf jij vanuit echtheid te leven?

Wat denken we eigenlijk echt?

Grappig feitje: Bij toeval zaten Kirsten en ik samen in een Radical Honesty weekend workshop. Bij aanvang konden we elkaar niet pijlen, zaten steeds in elkaars irritatie zone en triggerde met onze karakters van alles bij elkaar. Kirsten vond mij te outgoing, en ik vond het super lastig dat ik Kirsten door haar ingetogenheid niet kon lezen. Daarbij dacht ik dat ze me niet aardig vond wat ik ook super lastig vond. Wat had ik haar ooit misdaan??

Tijdens de Radical Honesty weekend workshop leerden we beiden onszelf uit te spreken, te doorvoelen wat er gebeurde in ons lichaam en van daaruit, vanuit echtheid te delen wat er echt speelt. Dat weekend was zo’n eye-opener voor onze soon to be vriendschap… Vanuit echtheid vind je de verbinding. Vanuit echtheid is er geen onzekerheid. En dat is wat we jou ook zo gunnen.

Rosanne over Kirsten: Kirsten is van huis uit arts in de psychiatrie. En natuurlijk is ze nog zoveel meer: Kirsten is integer, sensitief en draagt -als je het mij vraagt- de wijsheid van 7 generaties vrouwen voor haar met zich meeMet haar drang naar een meer holistische benaderingswijze is ze haar eigen praktijk gestart, waarbij ze haar klanten helpt om van een standaard 2D blik op een klacht, deze vanuit een 5D view te bekijken. Vanuit haar diepe wetendheid helpt ze haar klanten om niet alleen het fysieke lichaam, maar ook de gedachten, emoties, het energiesysteem en de omgeving te bekijken. Vet toch? (je kan hier haar website checken)

Kirsten over Rosanne: Wat ik zo mooi aan Rosanne vind is haar energie! De puurheid, haar echtheid, haar kracht die zij omzet naar “bouwen”. Met behulp van authenticiteit creëren, zodat het klopt en stroomt. Dat vind ik het mooiste wat er is en dat is wat Rosanne doet. Haar liefdevolle en respectvolle benadering waarbij zij zichzelf ook nog kwetsbaar op durft te stellen is de ideale houding om dit zelf ook aan te kunnen gaan. En om vanuit daar jouw authentiek plan ook op aarde neer te zetten.

 

 

Vanaf 7 mei delen Kirsten en ik onvoorwaardelijk onze passie voor het leven vanuit authenticiteit met jou.

In deze sessie lopen een pad van stilte, voelen en oefenen we met het uiten van wat het is dat we voelen. Om zo te ervaren hoe zeker je jezelf kan voelen als je vanuit deze plek je gedachtes en gevoelens gaat delen.

Ben je benieuwd naar hoe dit voor jou zou zijn? Meld je dan aan voor deze unieke kans:

Wanneer
Vrijdag 3 september VRIJ 10.00-11.30 via Zoom
Dinsdag 7 september VRIJ 20.00-21.15 via Zoom

25 september is de tweede volledige ‘onvoorwaardelijke jij‘ LIVE dag, check het hier

Wie: Kirsten Nijhuis, Rosanne Verburg en een kleine warme groep deelnemers
Kosten: Jouw eerlijke deelname en openheid om te gaan ervaren.
De Zoom sessie zelf is kosteloos

   Liefs voor nu, Kirsten & Rosanne

Dank voor de fijne 1,5u waarin er een prachtige verbinding ontstond tussen een groep vrouwen die elkaar helemaal niet kenden. Ik ben weer een stapje dichterbij gekomen met beter naar m’n echte gevoel luisteren, zonder steeds m’n hoofd te gebruiken.

Irja, 37

Jullie manier van werken is ‘de’ tool om meer naar binnen te keren , te voelen,… Jullie zijn zó liefdevol. Ik voelde me direct op mijn gemak en voelde me veilig genoeg om me kwetsbaar op te stellen.
Jullie aanpak is super doeltreffend. Bedankt !

Simonne

Ik heb geleerd hoe fijn het is om steeds weer af te dalen in jezelf. Ik wil jullie alvast laten weten dat ik er graag bij ben de 25e. Ik kijk er ontzettend naar uit! Dankjewel voor jullie waardevolle en liefdevolle input. Ik kan niet wachten om hier met jullie verder mee te gaan.

Nynke

Meteen aanmelden voor een datum? Doe dat dan via dit contact formulier:

3 + 15 =

Maar wat zou er gebeuren als je hier een hele dag mee aan de slag zou gaan?

Vrijdag 25 september van 9.30-17.00 is de dag. Op een prachtige natuur locatie onder Amsterdam gaan we in een grote yurt  een dag lang voelen, ervaren en bovenal uitspreken wat het is dat er speelt.

We zijn in een periode aangekomen waar het als mens belangrijk is om intimiteit aan te gaan. Waar we vanuit kern naar kern verbinden. Dus niet zorgen VOOR de ander en een TE KORT bij jezelf creeren. Maar eerst jezelf opvullen met jezelf. Wat voel je, waar wordt je blij van. Waar reageert jouw lichaam op? Vanuit die volledige afstemming de verbinding aangaan met de ander. Wat er dan kan ontstaan is 1+1 = 11.  

 

Ineens zullen de puzzelstukjes bij elkaar komen en kun je weer VOELEN wat het is wat je werkelijk wilt.

Schrijf je in voor de GRATIS Vonk Vrij e-mailtraining

Registreer je hieronder om toegang te krijgen tot de Vonk Vrij 3-daagse e-mailtraining. Waarin je leert om in maar liefst 3 stappen dichter bij jezelf te komen en te blijven 

Je hebt je succesvol ingeschreven voor de Vonk Vrij e-mailtraining