Selecteer een pagina

Pak jouw cadeaus uit

 

Ik durf te wedden: je zit bomvol inspiratie, je hebt genoeg kennis, maar man, waar te beginnen?

Het is iets wat ik keer op keer terug hoor. Er is inspiratie voor tien, maar juist daardoor vlieg je alle kanten uit. 

Voel jij ook dat het tijd is om eens iets meer uit je hoofd te gaan? En iets meer te gaan voelen welke richting het beste bij jou past? Dan ben je hier waarschijnlijk niet voor niets.

Het is tijd om jouw cadeaus uit te gaan pakken. Het leven is een feestje, echt waar… En dus is het tijd om jouw feestje te gaan claimen, om jouw slingers op te gaan hangen. En mijn methode helpt je daar gegarandeerd bij

Mijn methode is geschikt als je:

Z

Steeds weer in je hoofd schiet, terwijl als je vanuit je gevoel praat er zulke mooie dingen uit komen

Z

Vastzit in een patroon, waar je alleen zo snel niet uit gaat komen

Z

Je wil alles tegelijk creëren waardoor niet af komt

Z

Je vraagt je af hoe het toch kan dat je je nog steeds onrustig voelt, alsof je iets mist…

Z

In rondjes denkt als het aankomt op je zaken anders aan gaan pakken

Z

Je voelt de behoefte voor meer vrijheid voor jezelf, maar door je drukke bestaan komt het er maar niet van

Z

Wilt creëren vanuit vertrouwen, ontspanning en vooral; vanuit jouw vuur

 

Testimonials

Ik heb een jaar lang een coachingstraject gevolgd bij o.a. Rosanne. Ik ervaar Rosanne als een warm en oprecht persoon. Haar oprechtheid en echtheid laat zij ook zien, wat mij de ruimte geeft om dat ook te durven. Zij stelt de goede vragen om echt tot de kern te komen en geeft mij het gevoel je echt te zien. Dit heeft mij o.a. geholpen bij het vinden van mijn krachten en kwaliteiten en het weten hoe ik deze kan inzetten. 
Kalyani

Life coach

Rosanne ZIET de mensen en kan daardoor ondersteunen waar dat nodig is. Als je je gezien voelt, is de stap om je open te stellen en dingen aan te gaan of onder ogen te zien een stuk minder spannend. Ook kan Rosanne op een ontwapenende en kwetsbare manier zeggen waar het op staat. Dat was wat mij betreft haar grootste kracht als coach.

Ines

www.ontspannenouderschap.nl

Rosanne is in staat om door (lichaamsgerichte) oefeningen, je op reis te sturen dichter naar jezelf. Voor mij was het traject praten, nadenken en zaken op een andere manier bekijken. Maar altijd op een speelse en onderzoekende manier. Het heeft er in geresulteerd dat ik mijn lichaam weer als kompas mag en kan zien, en erop kan vertrouwen dat het me perfect verteld wat ik nodig heb. Dit heeft voor een heel groot deel bijgedragen aan duurzaam herstel van mijn burn-out!
Anne

Rural developer

Rosanne is in zachtheid tot de kern doorgedrongen door mijn overtuigingen direct en met humor terug te geven en mij, een vaak confronterende, spiegel voor te houden. Haar eerlijkheid en openheid zijn zo ontwapenend dat ik me niet veroordeeld voelde en ik ook zelf mijn denken en doen meer open kon en kan! benaderen. Hierdoor ontstaat ruimte om te reflecteren en bovenal om hardnekkige patronen en terugval te onderzoeken.

Bespreken waar je vastloopt is en veranderen is vaak kwetsbaar en confronterend, vraagt veel geduld (met jezelf) en doorzettingsvermogen daarbij is iemand als Rosanne die je steeds weer inspireert en vertrouwen geeft onmisbaar!

Lisette

Orthopedagoog

Rosanne houdt je op een enthousiaste en eerlijke wijze een spiegel voor. Een spiegel waarin je je ware zelf weer kan zien. Soms door niets te zeggen en alleen maar te luisteren. Of juist door rake vragen te stellen. Elke keer als we samen zijn krijg ik meer energie en zie ik mogelijkheden die ik in mijn eentje niet kan zien.
Of je nu lekker in je vel zit of door de drukte van alle dag door de bomen jezelf niet meer ziet. Een sessie met Roos is voor altijd een aanrader.
Irja

www.ikvorm.nl

Rosanne ken ik als een sterk invoelend persoon die vanuit haar functie als ergotherapeut veel en waardevolle ervaring heeft met het coachen van patiënten. Deze ervaring weet zij op krachtige wijze in te zetten als Life Coach. Geen zweverige maar juist een professionele benadering met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. In gesprek weet Rosanne door te vragen tot de kern om zo samen tot inzichten en concrete acties te komen die effectief leiden tot verdere persoonlijke ontwikkeling.

Ik kan iedereen die voor persoonlijke ontwikkeling, op welk vlak dan ook, opzoek is naar een personal coach van harte aanbevelen!

Misha

Onderwijskundige

HOE FIJN ZOU HET ZIJN OM TE ONTDEKKEN:

Z

Wat jouw pad en jouw bestemming is

Z

Hoe je trouw kan blijven aan jezelf terwijl je jouw pad bewandeld

Z

Hoe je kan zorgen dat je je leven zó inricht, dat het jouw pad ondersteund, zodat het pad blijven bewandelen een eitje is.

Z

Dat het leven volledig voor je kan werken, in plaats van het gevoel dat alles altijd tegen zit

Z

Dat je dit alles kan doen vanuit plezier en gemak, in plaats van met bloed, zweet en tranen

Z

Dat je door het nu anders aan te pakken, je ook echt een pad gaat voorzien én bewandelen.

 

Als jij klaar bent met in rondjes te blijven lopen en steeds maar weer in dezelfde oude patronen te vervallen, boek dan nog vandaag een doorbraak gesprek zodat je kan voelen hoe het anders kan.

 

Contact me hier

1 op 1 begeleiding

Er zijn vele wegen naar rome. Vele wegen om tot jouw missie te komen. Vele wegen om te komen tot een duidelijk fundament voor jezelf of jouw business.

Ik heb vele wegen bewandeld en ik kan je met trots vertellen dat ik een weg heb gevonden die altijd werkt. Die altijd zorgt voor helderheid. Die altijd zorgt voor focus in wat je mag gaan doen.

Benieuwd naar meer? Check dan onderstaande opties of contact me om te voelen of mijn Vonk iets voor jou is. 

Vonk naar Vuur
KENNISMAKING

In deze sessie gaan we licht schijnen op jouw belangrijkste belemmerende overtuiging. Niet op de ‘mind’ kant, maar juist op het gevoel wat daarachter ligt.

In deze sessie kan je vanuit zachtheid in korte tijd jouw overtuiging belichten, doorvoelen én op een voor jouw passend niveau, achter je laten.

Ik zie dit niet alleen als een kennismaking in mijn methode, maar het heeft ook direct effect op jouw dagelijks leven.

Praktisch

1 online sessie van 1-1,5 uur via Zoom

Investering in jezelf

57,- euro incl BTW

Vonk naar Vuur
PERSOONLIJK LEIDERSCHAP
online

Dit VnV pakket is iets voor jou als je klaar bent om het verschil te gaan maken.

Als je klaar bent met steeds vanuit je hoofd iets te verzinnen (ipv uit jouw vuur) waardoor je nog steeds niet weet wat jouw droombaan/doel is en welke stappen je mag zetten om daar te komen.

In dit programma leer je te luisteren naar jouw fysieke sensaties en van daaruit zet je jouw pad uit. Skills for life!

Praktisch
 • Eerste live sessie van 4 uur (KICKSTART training) waarbij je vanuit gevoel een visueel pad uitwerkt
 • 3 online sessies van 1,5 uur
 • EXTRA: Vonk Light online trainingmodule

Duur; max. 3 maanden. Mag sneller als dat jouw tempo is.

Investering in jezelf

1447,- euro incl. BTW

Vonk naar Vuur
PERSOONLIJK LEIDERSCHAP intensive

Ben jij klaar om ook op persoonlijk vlak écht de switch te maken? Om meer leiderschap te nemen over jouw leven?
Ben je bereid om 6 maanden te kiezen voor de belangrijkste persoon in je leven, jijzelf…

Wil je iets manifesteren(jouw bedrijf, ultieme functie, fijne relatie), dan ben ik jouw ultieme accountability coach.

Ik help je scherp te blijven, nieuwe patronen te inbedden en vooral; te blijven genieten van het proces. Na 6 maanden sta jij met beide voeten in jouw hernieuwde leven, klaar om te genieten van wat is.

Praktisch
 • Start live 4 uur met de VnV kickstart
 • 5 sessies van 1,5 uur waarvan 3 online en 2 live
 • Plus een afsluitende live sessie van 2 uur
 • EXTRA: Vonk Light online training
 • EXTRA: Vonk naar Vuur KICKSTART training
 • 24/7 begeleiding

Duur; 6 maanden

Investering in jezelf

3300,- euro incl. BTW

Groepscoaching: ‘Onvoorwaardelijke jij’

Ken je dat gevoel van onzekerheid? Dat gevoel dat, wat je ook beslist, het niet voelt als het juiste? Het gevoel dat je alles alleen moet doen. Ook al heb je vrienden genoeg… Het gevoel van moeten, of in ieder geval, dat is het verhaal wat je jezelf vertelt…

Je moet genoeg werken, je moet er goed uitzien, je moet gezond eten, je moet sporten. Ondertussen weet je niet meer of je dit nu moet van jezelf, of moet vanuit een andere overtuiging…

Maar hoe zou het nou zijn als je het eens niet meer alleen hoeft te doen. Als je een groep zou hebben die je zou steunen in ALLES wat het is dat je werkelijk wilt. Beter nog: als je zou kunnen leren te voelen WAT het is dat je werkelijk wilt. 

Hoe zou het voor je voelen, als je weer leert contact te maken met wat je werkelijk wilt. Net als vroeger toen je nog een kind was. Dat je vraagt om wat je werkelijk wilt. Dat je voelt wie je werkelijk bent… Want van daaruit, bestaan geen foute keuzes…

Klinkt dat als iets voor jou? Dan nodigen we je van harte uit om te gaan ervaren welke grootse impact vanuit jouw waarheid leven voor jou heeft… Samen met Kirsten Nijhuis startte ik het ‘Onvoorwaardelijke jij’ programma. Check hier de ‘onvoorwaardelijke jij’ pagina. 

Onvoorwaardelijke jij SESSIES

Deze sessies zijn voor jou als je weer wilt leren voelen. Als je weer leert contact te maken met wat je werkelijk wilt. Net als vroeger toen je nog een kind was.

Dat je vraagt om wat je werkelijk wilt. Dat je voelt wie je werkelijk bent… Samen met Kirsten Nijhuis bieden we gratis ervaringssessies aan. Waarin je in een groep met gelijkgestemden weer gaat leren Voelen met een hoofdletter V

 

Praktisch

Een live Zoom sessie van 1,5 uur

Aanmelden kan via het contact formulier

De data en meer info vind je hier

 

Investering in jezelf

Gratis

Onvoorwaardelijke jij
LIVE dag

Heb je moeite je kwetsbaar op te stellen?
Om echt je hart te openen in gesprek met een ander? 

Dan heb je waarschijnlijk ook regelmatig dat je weinig energie hebt, dat je niet je flow voelt. Of dat je niet weet welke keuze je nu moet maken.

Of ben je iemand die toch nog regelmatig over haar grenzen gaat omdat jouw drive groter is dan de communicatie die je met je lichaam hebt.

Dan is deze LIVE dag echt iets voor jou!

 

Praktisch
Wanneer: 25 juni van 10u tot 17u.

Waar
: Amsterdam in de natuur in een yurt.

Parkeren is gratis, goed met openbaar vervoer te bereiken.

Meer informatie vind je op de site van Kirsten Nijhuis

Investering in jezelf

€147,50 inclusief BTW

Kom je met zijn tweeen dan betaal je €127,50 per persoon

Onvoorwaardelijke jij
3 mnd programma

Voel je dat het tijd is voor commitment aan jezelf. Om niet alleen een volle dag maar een hele periode kwali-tijd aan jezelf te besteden? 

Om niet alleen te leren hoe je jezelf vaker vanuit vertrouwen kan gaan uitspreken, maar dit ook te gaan integreren in je leven?

Dan is dit hét programma voor jou. As we speak zijn Kirsten en ik dit programma aan het ontwikkelen.
Interesse? Laat het me weten via het contactformulier

Praktisch
 • Groepsprogramma
 • Online transformatie bijeenkomsten
 • LIVE weekend workshop

Duur: 3 maanden

Investering in jezelf

De eerste lichting die deze zomer start kost 747,- euro (incl btw)

Hierna zal de prijs 1447,- euro  (incl btw) zijn

Testimonials

 

Ik kan de ‘Kickstart’ absoluut aanbevelen. Het is gewoon super leuk om te doen, juist ook voor iets privé’s! Ik heb echt inzichten die ik tot gister nog niet zag en ik geloof dat het heel waardevol is!

Jennifer Bardoul

Huidverbetering, healing en coaching, www.skinsoullove.com

Ik zou deze sessie zeker aanraden aan anderen! Eigenlijk zou iedereen zo’n route moeten doorlopen voor de start van zijn/haar product, zodat je energie erachter klopt en je intenties helder en duidelijk zijn. 

Amanda Hartog

Spiritueel therapeut, www.amandahartog.nl

Ik liep vast op het feit dat ik zóveel ideeën had, maar dat ze nog niet helemaal uitgekristalliseerd waren. Rosanne heeft me geholpen dat wel te doen, om écht te voelen ‘waar gaat het nou eigenlijk over’ en ‘wat wil ik nu neer gaan zetten’.

Marjolein Stokker

GZPsycholoog en coach, www.zuiverst.com

De reden dat ik met Rosanne wilde samenwerken, is dat ik weet dat ze heel erg goed tot de kern kan komen en vanuit creativiteit je kan helpen.
In plaats van dat je uit je mind werkt ga je echt naar je hart toe, precies wat ik nodig had!

Deisy Amelsbeek

Marketing strateeg

Online trainingen

VONKacademy

Alle online trainingen en de shop vind je in de VONKacademy

De academy is vooral gericht op (kennis)onderneemsters, maar laat je daar niet door misleiden… Ook voor de niet onderneemsters staat er een prachtige persoonlijk leiderschap-training klaar

 

Check de VONKacademy hier!