Pak jouw cadeaus uit

Ben jij klaar om jouw mooiste leven te manifesteren?

Een leven waarbij jij je gelukkig in je baan voelt? Of waarin jouw relatie moeiteloos aanvoelt? Een leven waarbij jij je niet meer laat tegenhouden door jouw eigen belemmeringen, angsten of wat anderen van jou denken?

Waarbij je leert om keuzes te maken vanuit intuïtie en jij 100% achterstaat? En jezelf uit gaat leren uitspreken op alle gebieden in je leven zodat je vanuit daar DAT leven gaat creëren wat jij voor ogen hebt?

 Ik help jou om een leven te creëren dat luchtig, gemakkelijk en heerlijk aanvoelt, zodat jij weer kunt gaan genieten. Genieten van wat de wereld jou te bieden heeft en van de persoon die jij bent.

 

Ik kan jou helpen en begeleiden om:

✔️ Vertrouwen in jezelf en intuïtie te krijgen om vanuit daar andere keuzes te maken;

✔️ Je angsten aan te gaan en daardoor te groeien en je situatie te verbeteren

✔️ Oprechte en diepe relatie en connectie met jezelf aan te gaan zodat je altijd voelt wat goed is

✔️ Minder in het hoofd en meer vanuit je lichaam te voelen

✔️ Jouw cadeaus te hervinden, uit te pakken en dit met de wereld te delen

✔️ 100% verantwoordelijkheid te nemen en eerlijk naar jezelf & anderen te zijn;

 

Als jij klaar bent met doelloos in rondjes te blijven lopen en steeds maar weer in dezelfde oude patronen te vervallen, boek dan nog vandaag een gratis sessie zodat je ontdekt hoe het anders kan.

1 op 1 coaching

Loopt jouw leven/ jouw zaken niet zoals je wenst? Weet je dat er íets is in je mindset dat je moet veranderen, maar niet wat? Heb je al veel uitgeprobeerd, maar was het allemaal net niet. Of leek het perfect, tot je het alleen moest doen?

Dan zit je bij mij goed. Ik ben nl de ultieme accountability coach. Ik geloof zo in jouw kwaliteiten dat ik jou een garantie durf te geven dat je jouw investering er dubbel en dwars uit haalt. Mits jij er ook voor wilt gaan natuurlijk… 

Wat ik jou namelijk kan bieden, is de ultieme lange termijn invloed op jouw leven.

En dat bedoel ik niet op een ‘controle’ manier. Ik kan je in 1 sessie laten voelen en zien waar je zou kunnen staan, wat je doet wat je daarvan weerhoudt en wat je wel kan doen op een manier die 100% bij je past om de volledige eigenaarschap daarover te nemen. Ik heb het over de ultieme shortcut naar een betekenisvol leven. Naar voelen welke richting je op wilt. Naar een zelfverzekerde persoon die staat voor wie hij/zij is. Dat je weet wat goed voelt en je dus ten alle tijden goed voelt bij de besluiten die je neemt.

Vonk naar Vuur KICKSTART

Dit Kickstart pakket is voor jou als je wilt ervaren wat Vonk naar Vuur voor jou kan betekenen. Als je een kickstart wilt om te starten met het verwezenlijken van jouw droom. En met het ontdekken hoe je jouw ultieme leven vorm kan geven.

Dit pakket is voor jou als je lekker zelfstandig aan de slag wilt, maar met een gedegen fundament. Een ‘no-nonsense’ start.

Praktisch

1 live sessie van 4 uur, waarbij je gaat voelen waar je naar toe wilt en dit visueel maakt. We gaan aan de hand van de Vonk methode ontdekken welk gedrag jou gaat helpen jouw droom te verwezenlijken

Na 2 weken skypen we om de puntjes op de i te zetten.

Investering in jezelf

499,- euro incl. BTW

Vonk naar Vuur FIRESTARTER

Dit VnV pakket is iets voor jou als je klaar bent om het verschil te gaan maken. Als je klaar bent met steeds in dezelfde valkuilen te stappen waardoor je blijft doen wat je altijd deed. Als je klaar bent om duidelijk te voelen wat jouw missie in dit leven is en daarnaar te leven.
Geen middelmaat voor jou, maar leven vanuit jouw vuur.

Praktisch
  • Eerste live sessie van 2 uur
  • 4 online sessies van 1,5 uur
  • Laatste live sessie van 2 uur
  • EXTRA: Vonk Light online trainingmodule

Duur; 4 maanden

Investering in jezelf

1499,- euro incl. BTW

Vonk naar Vuur ENLIGHTENMENT

Ben jij klaar om écht de switch te maken. Ben je bereid om 6 maanden te kiezen voor de belangrijkste persoon in je leven, jij… Wil je iets manifesteren(jouw bedrijf, ultieme functie, fijne relatie), dan ben ik jouw ultieme accountability coach. Ik help je scherp te blijven, nieuwe patronen te inbedden en vooral; te blijven genieten van het proces.

Praktisch
  • Start live 4 uur met de VnV kickstart
  • 9 online sessies van 1,5 uur
  • eind sessie live van 2 uur
  • EXTRA: Vonk Light online training
  • EXTRA: Vonk naar Vuur online training
  • 24/7 begeleiding

Duur; 6 maanden

Investering in jezelf

3999,- euro incl. BTW

Workshops

Beyond the bullshit;

2-daagse workshop

Wil je nog sensitiever worden? Erachter komen hoe jouw ego je soms voor de gek houdt en zich voordoet als je intuïtie?

MEER INFORMATIE

Beyond the bullshit;

The special editions

Omdat ik geloof dat 1+1 samen 11 is, organiseer ik graag specials editions van de BtB workshops, lees het hier!

COMING SOON

Beyond the bullshit;

Agenda

Benieuwd naar alle geplande workshops? Alle info handig op een rij? Check dan hier het overzicht:

 

BEKIJK DE AGENDA

Online trainingen

Vonk academy

Doe je graag jouw oefeningen in je eigen tempo, dan is een online training allicht een fijne manier voor jou om aan de slag te gaan.

‘Vonk’ staat voor inspiratie, het zijn de vonkies van mijn vuur die ik met je deel, opdat ook jouw vuur mag oplaaien en anderen mag inspireren.

Mijn intentie voor jou is om op een super praktische manier te laten ervaren hoe je zelf meer invloed kan hebben in je leven. En daarmee veel meer luchtigheid en plezier kan ervaren in dezelfde situaties. 

Gratis 'Vonk Vrij' training

Wil jij een start maken in het meer gebruiken van jouw gevoel? Niet alleen thuis, maar juist ook in jouw professionele leven. Nooit meer piekeren omdat je duidelijk voelt dat wat je doet goed is.

Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat alle antwoorden al in ons zitten en dat het enige wat ons in de weg staat dit te gebruiken, te wijden is aan de snelheid waarmee we aan ons gevoel voorbij gaan. 

Ben jij klaar om tijd voor jezelf te maken? Schrijf je dan in en ontvang 3 dagen 1 email per dag met een simpele korte oefening die je hierbij helpt. Gratis, leuk toch?!

Top! Je inschrijving is gelukt, vandaag nog ontvang je je eerste email, ik wens je veel plezier!